top of page
%C2%B0IMG_1974_edited.jpg
VERTELLES
Logopedische praktijk voor diagnostiek en therapie in het centrum van Opwijk

specialisatie in het behandelen van volwassenen met stemstoornissen, neurogene taal- en spraakstoornissen, slikstoornissen en oromyofunctionele stoornissen
 
Mogelijkheid tot het volgen van een coachingstraject voor professionaliseren van spraak en stem of voor hartcoherentie.

 
U kan eenvoudig parkeren voor de deur.
Indien het voor u niet mogelijk is naar de praktijk te komen, kan een huisbezoek voorzien worden in Opwijk, Merchtem, Baardegem en Lebbeke.

waar ben je naar op zoek?

%C2%B0IMG_1861_edited_edited.jpg

Onderzoek en therapie bij stoornissen en beperkingen in de communicatie zoals spraak, taal, stem maar ook slikken, afwijkende mondgewoonten
en ademhaling.

%C2%B0IMG_1861_edited_edited.jpg
Soul Studio Moonbird feb23-61_edited.jpg

Een wetenschappelijk gefundeerde methode om zelfstandig stress te leren beheersen aan de hand van ademhalingsoefeningen.

Soul Studio Moonbird feb23-61_edited.jpg

OVER DE THERAPEUT

Elles Geeroms is Master in de logopedische wetenschappen en gespecialiseerd in  de behandeling van volwassenen met stem- en spraaktherapie, OMFT en osteopathie van de larynx. Ook kinderen met stemstoornissen en afwijkende mondgewoonten kunnen bij haar terecht. Ze volgde de specialisatie tot Parkinsonlogopediste en begeleidt personen met taal-, spraak- en slikproblemen ten gevolge van neurologische aandoeningen.​

Sinds 2024 is ze ook hartcoherentiecoach. Hierbij word je stap voor stap begeleid naar het ademhalingsritme dat jouw zenuwstelsel in evenwicht brengt. Dit kan binnen de logopedische praktijk, maar ook zonder specifieke logopedische klachten. 

profiel_edited.jpg

ONLINE THERAPIE

Vanaf heden is het mogelijk om online sessies in te plannen. Een verplaatsing naar de praktijk is dus niet steeds nodig. Wens je hier graag meer informatie over, kan je steeds contact opnemen via onderstaand formulier, of meteen een afspraak inplannen via onze online agenda.

Stemtherapie volgen bij jou was een positieve ervaring.  Je werkt met aandacht voor de specifieke klachten en noden van je patiënten. Je volgt recente ontwikkelingen, je gebruikt die kennis ook waar die een verschil kan maken.

 

Ik ben blij met de oefeningen die ik kreeg en het open aanbod om, indien nodig, nog eens contact op te nemen. Geen opdringerigheid, wel stimulerende begeleiding.

Myriam V. 

Contact

St. Paulusbaan 10

1745 Opwijk

0471 30 64 28

bedankt voor jouw bericht.

bottom of page