top of page
%C2%B0IMG_1974_edited.jpg

VERTELLES

Logopedische praktijk voor diagnostiek en therapie in het centrum van Opwijk

Gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met stemstoornissen, neurogene taal- en spraakstoornissen, slikstoornissen en hoofd-halsoncologie

Indien het voor u niet mogelijk is naar de praktijk te komen, kan een huisbezoek voorzien worden in Opwijk, Merchtem, Baardegem en Lebbeke.

OVER DE THERAPEUT

Elles Geeroms is logopedist, gespecialiseerd in het analyseren en behandelen van stem- en spraakproblemen. Ze maakt deel uit van de Intervisiegroep 'stem en transgenderzorg Vlaanderen' en is lid van de European Voice Teachers Association. 

 

Ze volgde de opleiding tot Parkinsonlogopediste en begeleidt  personen met taal-, spraak- en slikproblemen ten gevolge van neurologische aandoeningen.

%25C2%25B0IMG_1861_edited_edited.jpg

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN?

​logopedische problematieken bij volwassenen 

​​stemstoornissen, apraxie, afasie, articulatiestoornis, dysartrie, dysfagie, ziekte van Parkinson & ALS, behandeling van personen met hoofd-halskanker, chronische refractaire hoestklachten en laryngeale spanning

logopedische problematieken bij kinderen 

stemstoornissen, taalontwikkelingsstoornissen en leerstoornissen​

Image by Nick Morrison

ONLINE THERAPIE

Vanaf heden is het mogelijk om online sessies in te plannen. Een verplaatsing naar de praktijk is dus niet steeds nodig. Wens je hier graag meer informatie over, kan je steeds contact opnemen via onderstaand formulier, of meteen een afspraak inplannen via onze online agenda.

Contact

St. Paulusbaan 10

1745 Opwijk

0471 30 64 28

bedankt voor jouw bericht.

LID VAN

bottom of page